söndag 4 juli 2010

Efterlysning - kontakta mig

För mitt bokprojekt och artiklar om Sverige och Irak under Saddam Husssein söker jag kontakt med personer som kan lämna upplysningar om bland annat händelserna nedan. Som uppgiftslämnare garanteras du sekretess och källskydd. Mejla till mats@ekman.info eller ring 070-238 00 00.
 • Spionmålet mot irakiske läkaren Tabow med flera i Uppsala 1983
 • Styckmordet på avhoppade irakiske agenten Majid Husain i Stockholm 1985*
 • Iraks Finlandsambassadör Amash´s död 1985
 • Irakiske kurden Junde mördad i Solna 1985*
 • Talliumförgiftningarna bland irakier i Sverige 1985, 1986
*=Brottet preskriberat.
 • Baathpartiet och underrättelsetjänsten Mukhabarats verksamhet i Sverige.


5 kommentarer:

 1. Denna bok bevisar att du är en billig författare eftersom du visade svaghet mot säkerheten av dina pengar. Hur mycket du betalade för den här kränkande för mänsklig rättvisa njöt av Sverige.
  Var och en av dessa kataloger som tillhandahålls av saknar definitiva bevis inte har lösts av den svenska rättvisan. Men det var bara uppfattningar om fantasi författare som byggde sitt problem, men en personlig pengar är viktigare än den nationella identiteten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag förstår inte din kommentar. Försök att förklara dig. Med Bästa Hälsningar /Mats

   Radera
 2. du har problem och förstår alltid :för att dina öron de kan höra bara vad du tycker om men min fråga hur mycke pengar du har fått att du skriva den boken. jag vet att svenskar de tycker om pengar men de tycker om sitt land oxså .jag tror du har vissat så dåligt polisar i sweden

  SvaraRadera
 3. Hej, jag har tyvärr inte fått några pengar att skriva boken. Tvärtom, det har kostat mig 1-2 års heltidsarbete. Mina öron försöker lyssna på alla synpunkter. Med Bästa Hälsningar/Mats

  SvaraRadera
 4. Hej Mats
  Jag läser din bok och jag är en av de irakier som tackar Dig för denna bok. Jag tror fullständig på Dig och Din bok, de händelserna som Du skrev har vi upplevt en del av de i ett annat land och
  är de kopior av de händelserna som Saddamiska underrättelsetjänst begått i andra länder runt i världen mot båda irakiska och utländska oskyldiga människor, men däremot märker man när man läser din bok att Du undviker att dyka djupt i hur USA & andra västvärlden har spelat ett stort speleri mot irakiska folket när de hjälpte hans(Saddams) regim att växa vilket ledde till att en sån dåre som Saddam styr i mer än 35 år i ett land som är full av tillgångar (båda männsikomässigt och naturliga)och till slut har hans avgång kostat oss (irakier) mycket dyrt och fortfarande oklart hur kommer det att sluta.
  Jag ser fram att Du försätter att skriva om Irak och denna smutsiga, mental utvecklingsstörda personen(Saddam) och hans underrättelsemän.
  Jag vill med dessa meningar TACKA Dig och snart ska slutföra läsandet av boken och lämna några synpunkter om det för förbättring.
  Jag tackar Sverige för det omsorg man fick under alla dessa år även om det finns många som inte vill ha oss i det fina landet men ändå finns det de goda som anser oss som krigsoffer.
  Tack så mycket igen....... försätt med dina böcker om oss och Irak.....

  SvaraRadera